Prohlášení o ochraně osobních údajů

Ochrana osobních údajů
V naší firmě považujeme osobní údaje za velmi důležité, proto si prosíme přečtěte jak s nimi nakládáme.
Správcem osobních údajů je:
ProfiTruck-shop autopříslušenství, s.r.o.
Řezáčova 767/50, 639 00 Brno
IČ: 27748910 DIČ: CZ27748910

Kontakt na odpovědnou osobu:
Jan Závodský, Di.S.
+420 739 565 151
+420 543 215 052 (tel+fax)
zavodsky@profitruck-shop.cz

Účely zpracování
Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:
  • vyřízení objednávky
  • vyřízení reklamace
  • zodpovězení Vašich dotazů
  • uchování historie nákupů pro účely cílení nabídek
Rozsah zpracovávaných údajů
Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom Vám mohli vyřídit vaše objednávky.
  • Jméno, příjmení, oslovení
  • Adresa pro zasílání objednaného zboží
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa
  • Historie nákupů
Cookies a další technologie sledování
Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají do Vašeho počítače nebo mobilních zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Slouží k zapamatování Vašich preferencí a úkonů, které jste na nich provedli. Tyto údaje pak nemusíte znovu po určitou dobu zadávat. Naše soubory cookies samy o sobě neidentifikují jednotlivého uživatele, identifikují pouze zařízení, které používáte, a to pomocí náhodně generovaného identifikačního kódu.

Proč cookies využíváme?
Cookies a další sledovací technologie mohou být na našich stránkách a aplikacích používány různým způsobem, například za účelem provozu webové stránky, analýzy návštěvnosti nebo k reklamním účelům. Cookies a další sledovací technologie využíváme zejména proto, abychom byli schopni zkvalitnit a zefektivnit naše služby.
Více informací o cookies, jak fungují, jak je spravovat nebo smazat, naleznete na webové stránce www.allaboutcookies.org

V nastavení některých internetových prohlížečů je možné nastavit zakázání cookies a dalších technologií sledování. Více možností, jak spravovat cookies je k dispozici na webové stránce www.youronlinechoices.com/cz/vase-volby.

V případě, že se rozhodnete některé cookies zakázat, může dojít k omezení funkcionality či možnosti využít služeb nabízených prostřednictvím naší webové stránky.

Příjemci osobních údajů
Vaše osobní údaje neprodáme! Abychom Vám mohli nabízet ty nejlepší služby, tak využíváme kvalitních služeb třetích stran uvedené v tabulce níže.
Tam, kde není zpracování osobních údajů nezbytné pro správné fungování našich služeb můžete odmítnout jejich zpracování tím, že u příslušného řádku kliknete na příslušný odkaz.

POZOR!
Odmítnutí se ukládá do cookie na vašem aktuálním počítači nebo zařízení. Pokud používáte více počítačů / zařízení pro přístup k našim službám, tak je nutné zákaz provést na každém z nich (netýká se odhlášení z e-mailové komunikace, to je vázáno na e-mail a stačí ho provést jen z jednoho zařízení).

Doba uložení osobních údajů
Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:
  • Účel zpracování
  • Doba zpracování osobních údajů
  • Vyřízení objednávky
  • Nejdéle 3 roky od vystavení daňového dokladu
  • Vyřízení reklamace
  • Nejdéle 1 rok od ukončení reklamačního řízení

Vaše práva
Kdykoli budete potřebovat, obraťte se na nás:
  • získání výpisu osobních údajů - jaká data o Vás máme
  • opravu osobních údajů - zajistíme jejich změnu
  • výmaz osobních údajů - pokud si nepřejete, aby Vaše osobní data byla dále zpracovávána
  • odvolat souhlas - pokud chcete odvolat Váš souhlas se zpracováním osobních údajů
  • podat stížnost - dozorovému úřadu, můžete se na něj kdykoli obrátit se svým problémem

Profilování a automatizované zpracování
Naše firma neprovádí jakékoli automatické zpracování osobních údajů nebo jiné vyhodnocování vašich nákupů.

Právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů
Na vaše žádosti, ohledně uplatnění vašich práv, budeme reagovat bez odkladu ve lhůtě maximálně do 30 dnů od obdržení žádosti. Tato lhůta se však v případě potřeby může prodloužit o další dva měsíce. O takovém prodloužení včetně důvodů, které nás k němu vedly, vás budeme vždy informovat. Komunikaci povedeme způsobem, který preferujete (e-mail, dopis).

Odkazy na legislativu
Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:
NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) http://eur-lex.europa.eu/legal-content/CS/ALL/?uri=CELEX%3A32016R0679

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017 https://www.uoou.cz/zakon-c-101-2000-sb-o-ochrane-osobnich-udaju-a-o-zmene-nekterych-zakonu-ve-zneni-ucinnem-od-6-rijna-2016/ds-3109/p1=3109

Zákon č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti ve znění účinném od 1. července 2017 https://www.uoou.cz/zakon-c-480-2004-sb-o-nekterych-sluzbach-informacni-spolecnosti/ds-1497/p1=1497
zpět
Vaše IP adresa je: 54.159.91.117
Copyright © 2018 Profi Truck Shop.
Parse Time: 0.408 - Number of Queries: 234 - Query Time: 0.1967129694519